FORD RANGER 2022 – PANDU UJI EKSKLUSIF DI THAILAND!

Hari ni Malaysia secara rasmi menerima kedatangan Ranger generasi terbaharu. Belum dapat test drive, jadi kami nak heret …

(Visited 1 times, 1 visits today)

You Might Be Interested In

Comment (33)

  1. Cantik,menarik bergaya..tapi di sarawak nak tunggu spare part makan bulan juga bang..tu yg ssh ford..

  2. Rakyat malaysia ni otak dan jenama kereta dah lama disumbat dan dibrain wash konon2 dgn mereka yg arif kononnya..pada hal mereka nk buat duit jadi lah konon2 nya toyota hilux kuat tahan..berbanding yg lain…termasuk ford..padahal pick up lain jauh lebih advance dan kedepan dari pada hilux…tahan atau tidak bergantung pada cara kita mengendalikan kenderaan kita dan penjagaan…

  3. wow..klu lah aku millionaire mmg aku trade-in dmax aku ngan ford ranger ni. Tapi apa kan daya, I can't afFORD…

  4. 4×4 paling gile aku penah nampak depan mata adalah chevrolet… Mungkin 3000cc keatas kot…pergi dia lain macam, mcm muscle car haha

  5. Eh knp lak hood latch tu terletak sblh passenger? Yg nk guna tu sah2 driver. Kot kalo x de passenger kat sebelah dah jd 1 hal lak nk pusing ke sebelah passenger seat just utk buka bonet. Ada akai ke Ford ni? Ni dah sah2 guna sistem model left hand drive. Merepek la.

  6. Bang i think u need a proper backpack, i suggest i the Kriega R20, mmg sgt membantu kalau beg sentiasa penuh ngn brg.. the r20 gets the weight off ur shoulders

  7. 4×4 jenama ford ni dari dulu sampai skarang disign lawar..tapi enjin amat mengecewakan…gearbox lemah..ramai member beli pakai tak sampai dua tahun jual balik..ramai kena bila jalan jauh angkat bonet depan tsadai tepi jalan.

  8. Maka hilang lar trademark ford ranger lepas tulisan ranger gedabak besar tu dah di ubah,pada aku grill yang ada tulisan ranger tu lagi ganas dari grill yang sekarang

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.